DSC_8171 kopio 5.jpg

Konsertit & kokoonpanot

Lotan repertoaarissa on lukuisia konserttikokonaisuuksia sekä soolona että eri kokoonpanojen kanssa. Voit tilata konsertteja esim. paikkakuntasi konserttitaloon ja muihin paikkoihin. Lotta Marie esiintyy myös Tango Revolution -yhtyeen kanssa sekä duona harmonikkataiteilija Henna Leppäsen kanssa. 

The Last Rose Of Summer

Anna irlantilaisen musiikin  ja klassisen musiikin viedä sinut syvälle kansallisromanttisiin tunnelmiin! Vihreiltä niityiltä ja meren piiskaamilta jyrkänteiltä kantautuvat kaiut salonkeihin, jossa taitavimmat klassiset säveltäjät ovat inspiroituneet Irlannin musiikista ja luonnosta. 

 

Konsertin repertoaarissa on mm. Irish Suite (Ryan Molloy 2015), joka on Bachin ranskalaisiin sarjoihin perustuva sooloviuluteos. Lisäksi kuullaan Fritz Kreislerin sekä muusikoiden omia sovituksia klassikoista kuten Molly On The Shore, Last Rose Of Summer ja Danny Boy. Modernina mausteena on myös teoksia Micheail O Suillebhanilta. Muusikoiden hurmaava kyky improvisoida ja luoda suuria äänimaailmoja tarjoaa kuulijoille ainutlaatuisen elämyksen. Irlantilainen perinnemusiikki pääsee oikeuksiinsa niin modernin klassisen, kansallisromanttisen tyylin kuin improvisoinnin kautta.

Viulisti Lotta Marie ja pianisti Samuli Jokinen taikovat ainutlaatuisen kokemuksen. Molempien muusikkojen luonteeseen kuuluu ominaisesti riskinotto ja pieni hulluus improvisoinnissa. Konsertti kasvaakin sävelletystä musiikista hetkessä improvisoituihin teoksiin. 

IMG_5193.JPG
tango_selection_groupshot_II_v2_portrait_instacrop.jpg

Tango Revolution

Tango Revolution on valmis - oletko sinä?

 

Tango Revolution -kvartetti loihtii instrumentaalimusiikilla visuaalisesti vivahteikkaan maailman, johon on helppo uppoutua. Tango saa heidän käsissään aivan uudenlaisen muodon ja modernin näkökulman. Muusikot heittäytyvät tulkitsemaan sävellyksiä huikealla ammattitaidolla ja intohimolla. Harmonikan, viulun, kontrabasson ja perkussioiden saumaton sointi ja muusikoiden yhteistyö luovat kokonaisuuden, joka resonoi syvällä sielussa.

 

Tango Revolutionin elokuvalliset melodiat, mystinen tunnelma ja sykkivä poljento tuovat tangon modernilla tavalla 2020-luvulle ja luo vahvoja visuaalisia kuvia. Mitä kaikkea sävyjä tango kätkeekään sisälleen?

 

Tango Revolution -kokoonpanon perustaja ja säveltäjä, teatterimuusikko ja harmonikkataiteilija Henna Leppänen, on säveltänyt debyyttialbumille tiheätunnelmaisen kokonaisuuden. Tunnelmat vaihtelevat intensiivisen tangon poljennosta massiiviseen, elokuvalliseen sointiin.

 

Tango Revolution, debyyttialbumi tulossa 2022

Henna Leppänen, harmonikka/sävellykset

Lotta Marie, viulu

Ville Rauhala, kontrabasso

Rauli Rantanen, cajon

Henna Leppänen &
Lotta Marie

Hurmion sävelet -konsertissa kuullaan tuttuja klassikkosävellyksiä sekä uutta musiikkia sovitettuna harmonikalle ja viululle. Konsertissa kuullaan myös unohtumattomia klassikoita, kuten Myrskyluodon Maija ja Por Una Cabeza. Ohjelmistossa yhdistyy uusi ja vanha, tuttu ja ennenkuulumaton. Tältä duolta on odotettavissa suurta tunnetta ja valloittavaa heittäytymistä! 

9B9A1384-Edit.jpg
17981328016311306.jpg

Éirinn go Brách

ÉIRINN GO BRÁCH -konserttisarja vie sinut Irlannin rikkaaseen historiaan irlantilaisen musiikin siivittämänä. Musiikki peilaa historian kiinnekohtia, joita Irlannin kipeässä menneisyydessä riittää. Sovitukset ammentavat ideansa perinnemusiikin lisäksi mm. klassisesta musiikista ja elektronisesta musiikista. 

Konsertti jakautuu kolmeen teemaan:

SEAN-NÓS
Vanhassa perinnemusiikissa kuuluvat mystiset kelttitarut, suuri nälänhätä ja maastamuutto. 

 

GAELIC LEAGUE
Irlannin kipeä taistelu itsenäisyydestä on kirvoittanut lukuisia lauluja. Lisäksi perinnemusiikin muokkautuminen osaksi populaarimusiikkia luo uusia musiikillisia muotoja. 

 

CRAIC AGUS CEOIL
Irlantilainen musiikki ja tanssi huumaa kuulijansa tänä päivänä ympäri maailmaa! Kuka voisi vastustaa nopean ja kiihkeän reelin menoa ja meininkiä? Irlantilaiset nykysäveltäjät taas ovat ottaneet omakseen perinnemusiikin ja taidemusiikin symbioosin, unohtamatta laajoja vaikutteita jazzista ja muista tyyleistä.

Konsertti sopii erityisen hyvin kirkkoihin ja muihin tunnelmallisiin paikkoihin.