• Grey Spotify Icon
  • Grey Apple Music Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey YouTube Icon
  • Grey SoundCloud Icon
DSC_7457-4.jpg
“Lotta soitti meidän häämarssit ja musiikit vanhassa kivikirkossa. Kauniimpaa viulunsoittoa en ole häissä kuullut! <3 Kiitos!."
- Suvi-Maria
Kansainvälisen tason eleganssia häihisi!

 

 

Lotta on Suomen häämuusikoiden ehdotonta kärkikastia. Hän on tehnyt menestyksekkään muusikon uran Irlannissa, Euroopassa ja Amerikassa ja soittanut satoja häitä. 

 

Lotta on takuuvarma ja luotettava esiintyjä joka tuo esiintymisellään tilaisuuteen kansainvälistä glamouria.

Lotan erikoisalaa ovat häät, joissa halutaan luoda ylellinen juhla ja tunnelma. Irlannissa asuessaan hän soitti pääosin luksus-häitä ja korkean profiilin yritystapahtumia.

 

Upea viulumusiikki on myös erilainen ohjelmanumero, joka saa juhlasi erottumaan!

_L2A0006.jpg
_L2A3836 OK_edited.jpg
Copy of _L2A0008_edited.jpg
IMG_7598.jpg
Vihkiseremonia

Lotta soittaa ammattitaidolla ja kokemuksella sekä kirkolliset että siviilivihkimiset. Kaunis viulumusiikki kruunaa vihkitilaisuuden ja luo tunnelmaa ja muistoja sinulle tärkeiden kappaleiden kautta. Viululla soitettuna monet kappaleet myös kuulostavat siltä kuin niiden pitääkin, perinteisen urkuversion sijaan. 

Ennen vihkimisen alkua Lotta soittaa halutessanne kaunista taustamusiikkia vieraiden saapuessa paikalle. Lotan ohjelmistoon kuuluvat kaikki klassikkosuosikit kuten perinteiset häämarssit, klassiset kappaleet sekä modernit suosikit.


Erilaiset toivekappaleet ovat myös tervetulleita - jos lempikappaleesi ei löydy listasta, ota yhteyttä ja Lotta tekee siitä sovituksen sinulle. 

Onnittelu-vastaanotto

Kaunis ja tunnelmallinen musiikki viululla soitettuna ilahduttaa vieraita kun he saapuvat hääpaikalle ja odottavat hääparin saapumista. Upea viulumusiikki lisää tilaisuuteesi  eleganssia, tunnelmaa ja ylellisyyttä. 

 

Lotan monipuolinen ohjelmisto sisältää kevyttä klassista, ikivihreitä, poppia, elokuvamusiikkia, tangoja ym. ​

 

Lotta asuu Tampereella ja matkustaa esiintymisiin ympäri Suomea.

Ilta & häätanssi

Lisää illalliselle tunnelmaa upealla live taustamusiikilla. Pehmeät pop-balladit, tangot ja ikivihreät luovat ihanan tunnelman ruokailun ajaksi!​

​​

Tunnelman nostattamiseksi voit valita Lotan esiintymään sähköviulun kanssa! Uusimmat listahitit ja kuumat klassikot saavat sukat pyörimään vieraiden jaloissa!​

Häätanssi on yksi juhlan kohokohdista. Romanttisen tunnelman luominen on yksi Lotan vahvuuksista - katso alta videoita ja vaikutu! Voit valita kappaleen valmiista ohjelmistosta tai esittää oman erikoistoiveesi. Lotta auttaa sinua valitsemaan juuri oikean ja teille sopivan kappaleen!

Kokoonpanot

Fenix jousikvartetti

Ammattisoittajista koostuva jousikvartetti on elegantti ja ylellinen vaihtoehto, joka luo takuuvarmasti juhlallisen tunnelman vihkitilaisuudessa. Monipuolinen kvartettimme soittaa klassisen musiikin lisäksi myös tyylikkäitä sovituksia pop-musiikista, ja sopiikin erinomaisesti esim. illallisen taustalle. 

​​

Viulu & piano

Klassinen ja takuuvarma yhdistelmä, joka voi soittaa mitä vain jazzista poppiin, elokuvien soundtrackeihin ja klassisiin Mozartin, Bachin ja Beethovenin teoksiin.   

 

Laulaja / Duo / Trio

Sinun makusi mukaan valittu kokoonpano. Toimii loistavasti sekä vihkitilaisuudessa että vastaanotolla ja illallisella.

MEIDÄN BIISI

IMG_7598.jpg
1.jpg
IMG_7598.jpg
Jouduitko perumaan koronan vuoksi häämusiikin, tai et voi buukata esiintyjää häihin?
Haluaisit kuitenkin saada häihin ihanaa viulumusiikkia ja ainutlaatuisen elämyksen? 
Nyt tähän on vihdoinkin ratkaisu, sillä voit tilata minulta upean kustomoidun äänitteen omasta lempikappaleestasi!

 

Äänitän ja sovitan sinulle upean yksilöllisen ja toiveiden mukaisen version haluamastasi kappaleesta, jota voit käyttää häätanssina, häävideon taustamusiikkina jne.

 

Ihana idea myös kihlajaisiin, vuosipäivänä tai muuten vaan ilahduttamaan elämäsi rakkautta.

 

Jokainen kappale tehdään mittatilaustyönä ja on näin ollen uniikki levytys josta ei löydy toista samanlaista. 

Saat kappaleeseen latauslinkin, josta voit ladata sen suoraan koneellesi! Äänityksen hinta on alkaen 90€. 

 

Tilaa heti oma kappaleesi suoraan nettikaupasta lottamarie.com/shop!

IMG_9391.JPG

VIDEO

PALAUTETTA

Image by Tetiana SHYSHKINA
“Oli ihanaa kun olit iso osa meidän tärkeää päiväämme!"
- Salla & Ville
“Hi Lotta, I just wanted to thank you so much for playing at our wedding in Druids Glen, you made the ceremony so special. I would 100% recommend you to anyone looking for a super talented musician for their wedding - you are amazing!"
- Niamh & Frankie
“Lotta soitti meidän häämarssit ja musiikit vanhassa kivikirkossa. Kauniimpaa viulunsoittoa en ole häissä kuullut! <3 Kiitos!."
- Suvi-Maria Tulisalo
“Hi Lotta, I just wanted to thank you so much for playing at our wedding in Druids Glen, you made the ceremony so special. I would 100% recommend you to anyone looking for a super talented musician for their wedding - you are amazing! Thanks again."
- Caroline & Ross Taylor
“Thank you Lotta, for your fantastic performance yesterday during the wedding drinks reception. Guests were absolutely amazed. Looking forward to have you again."
- Kilkenny Ormonde Hotel
“Dear Lotta We would like say thank you for your amazing Music 🎶 everyone loved you music You were amazing 😉 The guest were really impressed Warm regards"
- Rachel & Elisabeth
“I would like to thank you from the bottom of my heart, you made our day! All our guests loved you, once I heard you play I was emotional. You are a super lady, and very gifted.Thank you again!"
- Sharon & Liam

© 2021 (C) LOTTA MARIE VIOLIN

info@goarctic.fi  l  08-41527770  l  Suomi  l  Finland

© 2021 (C) LOTTA MARIE VIOLIN

info@goarctic.fi  l  08-41527770  l  Suomi  l  Finland