top of page
IMG_9773.JPG

Konsertit & kokoonpanot

Lotan repertoaarissa on lukuisia konserttikokonaisuuksia sekä soolona että eri kokoonpanojen kanssa. Voit tilata konsertteja esim. paikkakuntasi konserttitaloon ja muihin tapahtumiin. 

40 Shades of Green

Irlantilaisen musiikin konsertti

Anna irlantilaisen musiikin  ja klassisen musiikin viedä sinut syvälle kansallisromanttisiin tunnelmiin! Vihreiltä niityiltä ja meren piiskaamilta jyrkänteiltä kantautuvat kaiut salonkeihin, jossa taitavimmat klassiset säveltäjät ovat inspiroituneet Irlannin musiikista ja luonnosta. 

 

Konsertin vaihtuvassa repertoaarissa on mm. Irish Suite (Ryan Molloy 2015), joka on Bachin ranskalaisiin sarjoihin perustuva sooloviuluteos. Lisäksi kuullaan Fritz Kreislerin sekä muusikoiden omia sovituksia klassikoista kuten Molly On The Shore, Last Rose Of Summer ja Danny Boy. Modernina mausteena on myös teoksia Micheail O Suillebhanilta. Muusikoiden hurmaava kyky improvisoida ja luoda suuria äänimaailmoja tarjoaa kuulijoille ainutlaatuisen elämyksen. Irlantilainen perinnemusiikki pääsee oikeuksiinsa niin modernin klassisen, kansallisromanttisen tyylin kuin improvisoinnin kautta.

Viulisti Lotta Marie ja pianisti Samuli Jokinen taikovat ainutlaatuisen kokemuksen. Molempien muusikkojen luonteeseen kuuluu ominaisesti riskinotto ja pieni hulluus improvisoinnissa. Konsertti kasvaakin sävelletystä musiikista hetkessä improvisoituihin teoksiin. 

Lue lisää 40 Shades Of Green -konsertista täällä!

_DSC3957.JPG
FC15124C-24F7-4619-A5B9-5BE56E872FEE.JPG

Duo / Trio
huippusolistin kanssa

Lotta esiintyy duona, triona ja muissa kokoonpanoissa Suomen ykkössolistien ja muusikoiden kanssa. Hän työskentelee mm. tangokuningas Amadeus Lundbergin yhtyeessä, sekä monien muiden iskelmätaivaan tähtien kanssa. Vuonna 2023 hänet nähdään mm. Olavi Virta - Punaiset lehdet -kiertueella, jonka solisteina ovat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Hannu Lehtonen. Voit tilata konsertteja esim. paikkakuntasi konserttitaloon ja muihin paikkoihin. 

IMG_2271.JPG

Jousikvartetti
Piano & viulu duo

Ammattisoittajista koostuva jousikvartetti on elegantti ja ylellinen vaihtoehto, joka luo takuuvarmasti juhlallisen tunnelman vihkitilaisuudessa. Monipuolinen kvartettimme soittaa klassisen musiikin lisäksi myös tyylikkäitä sovituksia pop-musiikista, ja sopiikin erinomaisesti esim. illallisen taustalle. Kvartetti muuntautuu tilanteen mukaan myös duoksi tai trioksi. 

​​

Viulu & piano on klassinen ja takuuvarma yhdistelmä, joka voi soittaa mitä vain jazzista poppiin, elokuvien soundtrackeihin ja klassisiin Mozartin, Bachin ja Beethovenin teoksiin.   

13902611_10153837565387852_6080669804457624884_n.jpg
DSCF6379_stripes_1.jpg

Elektra

Elektra on energinen naisduo, jossa on samassa paketissa DJ, viulu, saksofoni ja laulu.

Elektra esittää moderneja, elektronisia sovituksia niin vanhoista klassikoista kuin tuoreimmistakin pophiteistä – eikä varmasti jätä ketään kylmäksi tanssilattialla!

Lotta Marie (viulu) on pitkän linjan muusikko, joka on kiertänyt viulistina erilaisissa projekteissa ympäri maailmaa ja Sofia Autio puolestaan on valloittanut Suomen festarilavat mm. Ressu Redfordin riveissä.

Keikkakyselyt suoraan lottamarieviolin@gmail.com tai arttu.tolonen@piikkikasvi.com

bottom of page