top of page
DSC_8171 kopio 5.jpg

Konsertit & kokoonpanot

Lotan repertoaarissa on lukuisia konserttikokonaisuuksia sekä soolona että eri kokoonpanojen kanssa. Voit tilata konsertteja esim. paikkakuntasi konserttitaloon ja muihin tapahtumiin. 

40 Shades of Green
Konserttisarja

Anna irlantilaisen musiikin  ja klassisen musiikin viedä sinut syvälle kansallisromanttisiin tunnelmiin! Vihreiltä niityiltä ja meren piiskaamilta jyrkänteiltä kantautuvat kaiut salonkeihin, jossa taitavimmat klassiset säveltäjät ovat inspiroituneet Irlannin musiikista ja luonnosta. 

 

Konsertin vaihtuvassa repertoaarissa on mm. Irish Suite (Ryan Molloy 2015), joka on Bachin ranskalaisiin sarjoihin perustuva sooloviuluteos. Lisäksi kuullaan Fritz Kreislerin sekä muusikoiden omia sovituksia klassikoista kuten Molly On The Shore, Last Rose Of Summer ja Danny Boy. Modernina mausteena on myös teoksia Micheail O Suillebhanilta. Muusikoiden hurmaava kyky improvisoida ja luoda suuria äänimaailmoja tarjoaa kuulijoille ainutlaatuisen elämyksen. Irlantilainen perinnemusiikki pääsee oikeuksiinsa niin modernin klassisen, kansallisromanttisen tyylin kuin improvisoinnin kautta.

Viulisti Lotta Marie ja pianisti Samuli Jokinen taikovat ainutlaatuisen kokemuksen. Molempien muusikkojen luonteeseen kuuluu ominaisesti riskinotto ja pieni hulluus improvisoinnissa. Konsertti kasvaakin sävelletystä musiikista hetkessä improvisoituihin teoksiin. 

IMG_5193.JPG
FC15124C-24F7-4619-A5B9-5BE56E872FEE.JPG

Duo / Trio
huippusolistin kanssa

Lotta esiintyy duona, triona ja muissa kokoonpanoissa Suomen ykkössolistien ja muusikoiden kanssa. Hän on työskennellyt mm. tangokuningas Amadeus Lundbergin yhtyeessä, sekä monien muiden iskelmätaivaan tähtien kanssa. Keväällä 2023 hänet nähdään Olavi Virta - Punaiset lehdet -kiertueella, jonka solisteina ovat Tomi Metsäketo, Milana Misic ja Hannu Lehtonen. Voit tilata konsertteja esim. paikkakuntasi konserttitaloon ja muihin paikkoihin. 

Jousikvartetti
Piano & viulu duo

Ammattisoittajista koostuva jousikvartetti on elegantti ja ylellinen vaihtoehto, joka luo takuuvarmasti juhlallisen tunnelman vihkitilaisuudessa. Monipuolinen kvartettimme soittaa klassisen musiikin lisäksi myös tyylikkäitä sovituksia pop-musiikista, ja sopiikin erinomaisesti esim. illallisen taustalle. Kvartetti muuntautuu tilanteen mukaan myös duoksi tai trioksi. 

​​

Viulu & piano on klassinen ja takuuvarma yhdistelmä, joka voi soittaa mitä vain jazzista poppiin, elokuvien soundtrackeihin ja klassisiin Mozartin, Bachin ja Beethovenin teoksiin.   

13902611_10153837565387852_6080669804457624884_n.jpg
17981328016311306.jpg

Éirinn go Brách

ÉIRINN GO BRÁCH -konserttisarja vie sinut Irlannin rikkaaseen historiaan irlantilaisen musiikin siivittämänä. Musiikki peilaa historian kiinnekohtia, joita Irlannin kipeässä menneisyydessä riittää. Sovitukset ammentavat ideansa perinnemusiikin lisäksi mm. klassisesta musiikista ja elektronisesta musiikista. 

Konsertti jakautuu kolmeen teemaan:

SEAN-NÓS
Vanhassa perinnemusiikissa kuuluvat mystiset kelttitarut, suuri nälänhätä ja maastamuutto. 

 

GAELIC LEAGUE
Irlannin kipeä taistelu itsenäisyydestä on kirvoittanut lukuisia lauluja. Lisäksi perinnemusiikin muokkautuminen osaksi populaarimusiikkia luo uusia musiikillisia muotoja. 

 

CRAIC AGUS CEOIL
Irlantilainen musiikki ja tanssi huumaa kuulijansa tänä päivänä ympäri maailmaa! Kuka voisi vastustaa nopean ja kiihkeän reelin menoa ja meininkiä? Irlantilaiset nykysäveltäjät taas ovat ottaneet omakseen perinnemusiikin ja taidemusiikin symbioosin, unohtamatta laajoja vaikutteita jazzista ja muista tyyleistä.

Konsertti sopii erityisen hyvin kirkkoihin ja muihin tunnelmallisiin paikkoihin.

bottom of page