Soolosingleni Skibbereen on julkaistu!On todella ihanaa ja jännittävää aloittaa oman musiikin julkaiseminen, ja olen innoissani päästessäni jakamaan tämän matkan teidän kanssa!💚On myös upeaa että juuri Skibbereen on ensimmäinen julkaisuni - kappale pitää sisällään niin paljon draamaa ja tunteita, että se sopii täydellisesti juuri tähän hetkeen.


Skibbereen-kappaleen takana on voimakas ja tunteellinen tarina. Jos tunnet Irlantia, tiedätkin ehkä että Skibbereen on pieni kaupunki Länsi-Irlannissa, Corkin kreivikunnassa. 1800-luvulla Irlannin yli pyyhkäisi suuri nälänhätä joka tappi miljoona ihmistä, ja ajoi toiset miljoona muuttamaan Atlantin yli Amerikkaan. Skibbereen on myös vanha kansanlaulu, joka kertoo surullisen tarinan perheestä jonka talon vuokranantaja poltti maan tasalle, perheen äidin tuskallisesta kuolemasta sekä isästä joka pakeni yön pimeydessä Amerikan-laivaan perheen pienen vauvan kanssa.


Olen halunnut vangita tuon piinaavan, epätoivoisen ja samalla kauniin ja pelottoman tunnelman sovitukseeni. Asuin co. Corkissa muutamia vuosia, ja laulun paikkojen näkeminen omin silmin oli vavahduttava kokemus.


Voit ostaa kappaleen suoraan nettisivuiltani! Voit myös kuunnella Skibbereenin Spotifyssa, Apple musicissa, iTunesissa, Soundcloudissa, Amazonissa ja muissa suoratoistopalveluissa.

2 katselukertaa0 kommenttia