top of page
Viulisti Lotta Marie soittaa sähköviulua

Säihkettä tilaisuuteesi

Yritystilaisuudet

Kun haluat tyyliä, eleganssia ja kansainvälistä glamouria!

Lotta on täydellinen valinta mihin tahansa tilaisuuteen, johon kaivataan tyylikästä huipputason viihdettä.

Viulisti Lotta Marie esiintyy hääjuhlassa Finlaysonin palatsilla
"Thank you, you were amazing as always!!"
 
- Weir & Sons, Dublin

Lotta Marie on viimeisen 10 vuoden ajan soittanut satoja korkean profiilin kansainvälisiä yritys- ja yksityistilaisuuksia Irlannissa, UK:ssa, Pohjoismaissa ja Amerikassa.

 

Hänen mittava kokemuksensa ulottuu esiintymisistä Women Of Ireland-shown yhtenä päätähtenä USA:ssa ja Euroopassa esiintymiseen Irlannin Presidentille Michael D Higginsille,Rugby 6 Nations VIP-vieraille Aviva Stadionilla sekä sir Rod Stewardin yksityis-show'hun Belfastin Titanic:ssa. 

 

Lotta esiintynyt Westlifen Shane Filaninsekä legendaarisen Daniel O'Donnellin kanssa ja hänet nähtiin myös Voice Of Ireland finaalilähetyksessä 2016. 

Yritysten suosikkiesiintyjä.

 

Lotta Marie on todella suosittu esiintyjä yritysten tilaisuuksissa.Hänen energinen ja valovoimainen esiintymisensä takaa että tunnelma on jo ensisävelistä asti katossa! Jokainen esiintyminen räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ota yhteyttä ja kysy tarjousta! 

Punaisen maton kuningatar.

 

Tästä maasta on vaikeampi löytää elegantimpaa ja kokeneempaa esiintyjää punaiselle matolle kuin Lotta. Irlannissa, Amerikassa ja Britanniassa korkean profiilin yritys- ja yksityistilaisuuksissaesiintynyt viulisti tuo säihkettä ja kansainvälistä glamouria sekä viihdyttää vieraita upeilla esityksillään. Lotta on soittanut tähdille kuten Hozier, Chris De Burgh, Rod Steward ja Irlannin Presidentti Michael D Higgins.  

Hienostunutta tunnelmaa gaalatilaisuuksissa.

 

Palkintotilaisuudet, hyväntekeväisyystapahtumat ja illallisgaalat ovat Lotan erityisaluetta, ja hän onkin esiintynyt mm. Irish Mirror-lehden palkintogaalassa, Beacon Blue Hospital:n gaalassa, Patek Philippe:n ja Rolexin lanseeraustilaisuuksissa, Weir & Sons-liikkeen avajaisissa, OYS neurologian vuosijuhlassa, Teslan tilaisuudessa jne.

Viulisti Lotta Marie esiintyy Ravintola saariston vappujuhlassa, yleisössä Risto-Matti Ratia
Viulisti Lotta marie esiintymässä Oulun kaupungintalolla juhlagaalassa
Luo muistoja merkkipäiville.

 

Tiesitkö että voit tilata Lotan myös esimerkiksi merkkipäiville tai muuhun yksityistilaisuuteen? Erilaiset kotikonsertit ovat kasvattaneet suosiotaan, ja niissä pääset nauttimaan lempimusiikistasi lähietäisyydeltä sinulle räätälöidyssä konserttikokonaisuudessa! Kotikonsertin voit ostaa suoraan täältä!

Kauppakeskukset ja lanseeraukset. 

Oletko lanseeraamassa uutta tuotetta tai järjestämässä kauppakeskuksen tapahtumia? Lotan upea esitys luo juuri oikeanlaisen tunnelman, halusit sitten hienostunutta eleganssia tai näyttävän sähköviulushown! Lotta on viihdyttänyt mm. Kauppakeskus Tullintorin avajisissa sekä Ratinan kauppakeskuksessa Tampereella. 

Viulisti Lotta Marie esiintymässä Helsingin yrittäjien juhlassa Crowne Plaza Helsingissä

Yritystilaisuudet

Yritystilaisuudet

Yritystilaisuudet
Etsi video...
Violinist Lotta Marie l Helsinki City Hall

Violinist Lotta Marie l Helsinki City Hall

01:37
Toista video
CHA CHA CHA l Violin Cover by Lotta Marie [Finnish Eurovision 2023]

CHA CHA CHA l Violin Cover by Lotta Marie [Finnish Eurovision 2023]

02:15
Toista video
Violin Show @hmddevices  l Lotta Marie

Violin Show @hmddevices l Lotta Marie

01:31
Toista video
bottom of page