top of page

Suomen energisin bileduo

Elektra

Elektra on energinen naisduo, jossa on samassa paketissa DJ, viulu, saksofoni ja laulu.

DSCF6486_1.jpg
DSCF6486_2.jpg

Hittejä moderneilla biiteillä

Elektra esittää moderneja, elektronisia sovituksia niin vanhoista klassikoista kuin tuoreimmistakin pophiteistä – eikä varmasti jätä ketään kylmäksi tanssilattialla!

Lotta Marie (viulu) on pitkän linjan muusikko, joka on kiertänyt viulistina erilaisissa projekteissa ympäri maailmaa ja Sofia Autio puolestaan on valloittanut Suomen festarilavat mm. Ressu Redfordin riveissä.

Elektra on viihdyttänyt mm. Levin Ihkussa, yritystilaisuuksissa, klubeilla ja häissä vuodesta 2023 asti!

DSCF6379_w_1.jpg

Yritys- ja yksityistilaisuudet

Elektra esittää tyylikästä popmusiikkia, joka sopii erinomaisesti yritysten juhliin niin taustamusiikiksi kuin esitysnumeroksi. Kuvittele kesäiset juhlat terassilla tai jahdilla,  ihmiset kilistelemässä samppanjaa, ja upea duo musisoimassa tunnelmaa luoden. Parasta!

Gaalatilaisuuksissa Elektran show on illan kohokohta. Upeat musiikit, visuaalisuus ja räjähtävä energia viihdyttää kansainvälisiä ja kotimaisia vieraita. 

DSCF6379_stripes_1.jpg
DSCF6379_w_1.jpg
115A9635 kopio.jpg

Häät

Elektra hoitaa myös hääjuhlat ammattitaidolla alusta loppuun.

 

Vihkiseremoniassa esitämme herkät kappaleet laulun, viulun ja pianon säestyksellä. Taustamusiikki jatkuu cocktail-tilaisuudessa ja ruokailun taustalla. Häätanssi hoituu meiltä luonnollisesti myös. Loppuillasta pääset bilettämään kun vaihdamme päälle glitterit ja alamme tanssittaa häävieraita!

Kappaleet ja soittolistat suunnitellaan aina teidän toiveidenne mukaisesti. Mittavasta ohjelmistostamme löytyy hittejä 70-luvulta alkaen tämän päivän bängereihin. 

Keikkamyynti

Elektran keikat myy:

Piikkikasvi

arttu.tolonen@piikkikasvi.com

Puh. 09 6859 3223
GSM 0440 314 444

Starpoint

Heidi Leppänen

heidi.leppanen@starpoint.fi
puh. 024 809 2220

Magnum Live

Ota yhteyttä

Mimin talli

puh 050-548 3210

mimi@mimintalli.com

Suora yhteys

elektravirallinen@gmail.com

bottom of page