top of page

Studiotyöt

DSC_8326 2 kopio.jpg
Recording Studio

Viuluraidat ja jousisovitukset

TV & Radio

Teen sinulle upeat viulusoolot mihin tahansa tyyliin, viulutaustat sekä jousisovitukset (kirjoitus ja soitto). 

Tulen nauhoittamaan joko sinun studioosi, tai voin tehdä nauhat myös etänä kotona. Käytössäni on DPA:n kontaktimikki, AudioTechnican USB-mikki, Valcon kuulokkeet, Steinbergin äänikortti ja Logic Pro. 

 

Olen erittäinen monipuolinen viulisti - klassisesti koulutettu ja soitan suvereenisti myös irlantilaista musiikkia, iskelmää, tangoa, poppia, rockia, jazzia ja improvisoin. Takaan että teen sinulle kauneimmat ja iskevimmät viulusoolot. Kirjoitan myös ihanat jousisovitukset ja soitan ne. Minulla on erinomainen tyylitaju musiikin ja sovitusten suhteen. 

Olen työskennellyt huipputuottajien ja -muusikoiden kuten Maki Kolehmainen, (Helsinki Records), Gavin Glass (Lisa Hannigan) ja Colm O Foghlú (Riverdance, Mairead Nesbitt), Robbie Harris (Riverdance, Heartbeat Of Home, Jiggy, AfroCelt Sound System) kanssa. Toimin tuottaja Martin O’Neillin luottoviulistina esiintyen kymmenillä irlantilaisten artistien levyillä. Suomessa esiinnyn säännöllisesti myös iskelmätaivaan tähtien kanssa ja teen viuluraitoja uuden ja vanhan iskelmän sekä tangon parissa. 

Jos sinä tai yhtyeesi siis tarvitsee viulun ja jousien taianomaista kosketusta musiikkiisi, ota yhteyttä ja jutellaan lisää! Minut voi bookata myös SoundBetter-sivuston kautta. 

Olen myös kokenut esiintyjä TV:ssä ja radiolähtyksissä. Olen esiintynyt mm. RTÉ:n (Irlannin Yle) TV-konserteissa, joiden solisteina olivat legendaarinen Daniel O'Donnell, The Saturdaysin Una Healy ja Westlifen Shane Filan. Esiinnyin myös The Voice Of Irelandin finlaaissa kilpailija Nigel O'Connellin rinnalla Dublinin Helix-teatterissa. Olen soittanut suorissa radiolähetyksissä lukuisilla Irlannin radiokanavilla. 

Let’s Work Together

"Lotta is a great player, beautiful tone, professional and helpful. She doesn't mind doing the extra work when my client forgot an important detail. I am very pleased working with her and definitely recommend her."

- Aminoto K. / SoundBetter 

Ota yhteyttä!

lottamarieviolin@gmail.com

Puh: 050-5315958

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Ääninäytteitä

bottom of page