top of page
FB kuva.jpg

Häät

Unelmiesi häihin tarvitaan myös täydellinen musiikki joka luo teidän näköisen tunnelman. Upea viulumusiikki on erilainen ohjelmanumero, joka saa juhlasi erottumaan! 

 

Lotta Marie on Suomen häämuusikoiden ehdotonta kärkikastia. Hän on tehnyt

menestyksekkään muusikon uran Irlannissa, Euroopassa ja Amerikassa ja soittanut satoja häitä. Lotan erikoisalaa ovat häät, joissa halutaan luoda ylellinen juhla ja tunnelma. Hän on esiintynyt mm. Janni Hussin ja Joel Harkimon häissä kesällä 2023. 

Tunnelma, tyyli, kokemus

Täydellinen musiikki täydelliseen päivääsi

Lotta soittaa ammattitaidolla ja kokemuksella sekä kirkolliset että siviilivihkimiset, onnitteluvastaanotolla, illallisen aikana sekä tietysti häätanssin.

 

Hänen tunteikas tulkintansa herättää kappaleet eloon ja luo ympärilleen taianomaista ja käsinkosketeltavan romanttista tunnelmaa. Lotta Marien mittavaan repertoaariin kuuluu satoja kappaleita klassista musiikkia, poppia, rockia, uusimpia listahittejä, jazzia, irlantilaista musiikkia jne. Hän tekee myös sovituksia toivekappaleista.

 

Voit bongata Lotan myös Unelmahäät-ohjelman neljännen kauden jaksosta 5. Lotta asuu Tampereella ja matkustaa esiintymisiin ympäri Suomea. 

IMG_4562.PNG

Vuoden hääohjelma 2022 VOITTAJA!

Vuoden hääyritys 2023 finalisti

Minut on valittu hääohjelma-kategorian voittajaksi Vuoden hääyritys 2022 -kilpailussa!

Lue lisää täältä.

"Kiitos vielä Lotta eilisestä! 😍 Kruunasit meidän tärkeän päivän ❤️ Kutakuinkin sain itseni pidettyä kasassa kirkossa 🥹Olet niin taitava tunnelman luoja 🥰"

- Kati

IMG_5905.JPG

Vihkiseremonia

Soitan ammattitaidolla ja kokemuksella sekä kirkolliset että siviilivihkimiset. Kaunis viulumusiikki kruunaa vihkitilaisuuden ja luo tunnelmaa ja muistoja sinulle tärkeiden kappaleiden kautta. Viululla soitettuna monet kappaleet myös kuulostavat siltä kuin niiden pitääkin, perinteisen urkuversion sijaan. 

Ennen vihkimisen alkua soitan halutessanne kaunista taustamusiikkia vieraiden saapuessa paikalle. Ohjelmistooni kuuluvat kaikki klassikkosuosikit kuten perinteiset häämarssit, klassiset kappaleet sekä modernit suosikit.


Erilaiset toivekappaleet ovat myös tervetulleita - jos lempikappaleesi ei löydy listaltani, teen siitä sovituksen sinulle!

_L2A0006.jpg

Cocktail-tilaisuus / Onnittelu

Kaunis ja tunnelmallinen musiikki viululla soitettuna ilahduttaa vieraita kun he saapuvat hääpaikalle ja odottavat hääparin saapumista. Tähän onkin hyvä varata viihdettä ja ohjelmaa, jotta vieraat viihtyvät eikä aika tunnu pitkältä.

 

Myös hääparin saavuttua paikalle valokuvauksesta livemusiikki luo iloista tunnelmaa onnitteluvastaanotolle. Voit myös valita tähän teille sopivan "sisääntulokappaleen"!

Copy of _L2A0008_edited.jpg

Illallinen & häätanssi

Häätanssi on yksi juhlan kohokohdista. Romanttisen tunnelman luominen on yksi vahvuuksistani - katso alta videoita ja vaikutu! Voit valita kappaleen valmiista ohjelmistosta tai esittää oman erikoistoiveesi. Autan sinua valitsemaan juuri oikean ja teille sopivan kappaleen! 

 

Lisää illalliselle tunnelmaa upealla live taustamusiikilla. Pehmeät pop-balladit, tangot ja ikivihreät luovat ihanan tunnelman ruokailun ajaksi!​

​​

Tunnelman nostattamiseksi voit valita minut esiintymään myös sähköviulun kanssa! Tanssitan häävieraita uusimpien listahittien ja kuumien klassikoiden kanssa!​

928C413A-9EC1-4775-B2F7-4F4A5F71A404.JPG

Kokoonpanot

Jousikvartetti

Ammattisoittajista koostuva jousikvartetti on elegantti ja ylellinen vaihtoehto, joka luo takuuvarmasti juhlallisen tunnelman vihkitilaisuudessa. Monipuolinen kvartettimme soittaa klassisen musiikin lisäksi myös tyylikkäitä sovituksia pop-musiikista, ja sopiikin erinomaisesti esim. illallisen taustalle. 

​​

Viulu & piano

Klassinen ja takuuvarma yhdistelmä, joka voi soittaa mitä vain jazzista poppiin, elokuvien soundtrackeihin ja klassisiin Mozartin, Bachin ja Beethovenin teoksiin.   

 

Laulaja / Duo / Trio

Sinun makusi mukaan valittu kokoonpano. Toimii loistavasti sekä vihkitilaisuudessa että vastaanotolla ja illallisella.

 

IMG_7598.jpg
_L2A3836 OK.JPG

PALAUTETTA

“Oli ihanaa kun olit iso osa meidän tärkeää päiväämme!"

Salla & Ville

 Lotta ylitti kaikki odotukset ja oli kyllä täydellinen juuri meidän hääpäiväämme! Muutama kyselykin tuli ja tuli vinkattua eteenpäin :) 

 

Kiitoksia vielä todella paljon!

Eelis & Julianna

“Hi Lotta, I just wanted to thank you so much for playing at our wedding in Druids Glen, you made the ceremony so special. I would 100% recommend you to anyone looking for a super talented musician for their wedding - you are amazing!"

Niamh & Frankie

“Dear Lotta We would like say thank you for your amazing Music 🎶 everyone loved you music You were amazing 😉 The guest were really impressed Warm regards"

Rachel & Elisabeth

“Thank you Lotta, for your fantastic performance yesterday during the wedding drinks reception. Guests were absolutely amazed. Looking forward to have you again."

Kilkenny Ormonde Hotel

“I would like to thank you from the bottom of my heart, you made our day! All our guests loved you, once I heard you play I was emotional. You are a super lady, and very gifted.Thank you again!"

Sharon & Liam

bottom of page