top of page
115A9635 kopio.jpg

Täydellinen musiikki täydelliseen päivääsi

Häät

Unelmiesi häihin tarvitaan myös täydellinen musiikki joka luo teidän näköisen tunnelman. Upea viulumusiikki on erilainen ohjelmanumero, joka saa juhlasi erottumaan!

 

Lotta Marie on Suomen häämuusikoiden ehdotonta kärkikastia. Hän on tehnyt

menestyksekkään muusikon uran Irlannissa, Euroopassa ja Amerikassa ja soittanut

satoja häitä. Lotan erikoisalaa ovat häät, joissa halutaan luoda ylellinen juhla ja

tunnelma.

Lotta soittaa ammattitaidolla ja kokemuksella sekä kirkolliset että siviilivihkimiset, onnitteluvastaanotolla, illallisen aikana sekä tietysti häätanssin.

 

Hänen tunteikas tulkintansa herättää kappaleet eloon ja luo ympärilleen taianomaista ja käsinkosketeltavan romanttista tunnelmaa. Lotta Marien mittavaan repertoaariin kuuluu klassista musiikkia, poppia, rockia, uusimpia listahittejä, jazzia, irlantilaista musiikkia jne. Hän tekee myös sovituksia toivekappaleista.

 

Voit bongata Lotan myös Unelmahäät-ohjelman uusimman kauden jaksosta 5! Lotta asuu Tampereella ja matkustaa esiintymisiin ympäri Suomea.

Lotta esiintyy myös laulajana. Hänen kaunis lauluäänensä sopii erityisen hyvin kirkossa esitettäviin kappaleisiin sekä häätanssiin. 

IMG_4562.PNG

Vuoden hääohjelma 2022 VOITTAJA!

Vuoden hääyritys 2023 finalisti

Minut on valittu hääohjelma-kategorian voittajaksi Vuoden hääyritys 2022 -kilpailussa!

Lue lisää täältä.

“Lotta soitti meidän häämarssit ja musiikit vanhassa kivikirkossa. Kauniimpaa viulunsoittoa en ole häissä kuullut! <3 Kiitos!."

- Suvi-Maria

IMG_9391.JPG
_L2A0006.jpg

Vihkiseremonia

Soitan ammattitaidolla ja kokemuksella sekä kirkolliset että siviilivihkimiset. Kaunis viulumusiikki kruunaa vihkitilaisuuden ja luo tunnelmaa ja muistoja sinulle tärkeiden kappaleiden kautta. Viululla soitettuna monet kappaleet myös kuulostavat siltä kuin niiden pitääkin, perinteisen urkuversion sijaan. 

Ennen vihkimisenalkua soitan halutessanne kaunista taustamusiikkia vieraiden saapuessa paikalle. Ohjelmistoon kuuluvat kaikki klassikkosuosikit kuten perinteiset häämarssit, klassiset kappaleet sekä modernit suosikit.


Erilaiset toivekappaleet ovat myös tervetulleita - jos lempikappaleesi ei löydy listasta, ota yhteyttä ja teen siitä sovituksen sinulle.

FA9D00FF-92B1-4C3C-86FD-2BBF8EC03236.JPG

Cocktail-tilaisuus

Kaunis ja tunnelmallinen musiikki viululla soitettuna ilahduttaa vieraita kun he saapuvat hääpaikalle ja odottavat hääparin saapumista. Tähän onkin hyvä varata viihdettä ja ohjelmaa, jotta vieraat viihtyvät eikä aika tunnu pitkältä.

 

Myös hääparin saavuttua paikalle livemusiikki luo iloista tunnelmaa onnitteluvastaanotolle. 

 

Vastaanotolle sopii hyvin kevyt ja iloinen musiikki. Monipuolinen ohjelmistoni sisältääkin satoja kappaleita kevyttä klassista, ikivihreitä, poppia, elokuvamusiikkia, ym

FA9D00FF-92B1-4C3C-86FD-2BBF8EC03236.JPG
_L2A0008.jpg

Illallinen & häätanssi

Häätanssi on yksi juhlan kohokohdista. Romanttisen tunnelman luominen on yksi vahvuuksistani - katso alta videoita ja vaikutu! Voit valita kappaleen valmiista ohjelmistosta tai esittää oman erikoistoiveesi. Autan sinua valitsemaan juuri oikean ja teille sopivan kappaleen! 

 

Lisää illalliselle tunnelmaa upealla live taustamusiikilla. Pehmeät pop-balladit, tangot ja ikivihreät luovat ihanan tunnelman ruokailun ajaksi!​

​​

Tunnelman nostattamiseksi voit valita minut esiintymään myös sähköviulun kanssa! Tanssitan häävieraita uusimpien listahittien ja kuumien klassikoiden kanssa!​

Kokoonpanot

Jousikvartetti

Ammattisoittajista koostuva jousikvartetti on elegantti ja ylellinen vaihtoehto, joka luo takuuvarmasti juhlallisen tunnelman vihkitilaisuudessa. Monipuolinen kvartettimme soittaa klassisen musiikin lisäksi myös tyylikkäitä sovituksia pop-musiikista, ja sopiikin erinomaisesti esim. illallisen taustalle. 

​​

Viulu & piano

Klassinen ja takuuvarma yhdistelmä, joka voi soittaa mitä vain jazzista poppiin, elokuvien soundtrackeihin ja klassisiin Mozartin, Bachin ja Beethovenin teoksiin.   

 

Laulaja / Duo / Trio

Sinun makusi mukaan valittu kokoonpano. Toimii loistavasti sekä vihkitilaisuudessa että vastaanotolla ja illallisella.

 

IMG_7598.jpg