top of page
viulu ja viuluoppilas

Viulutunnit

Viulutunteja aikuisille lähiopetuksessa ja etänä

Viulutunnit aikuisille

Koskaan ei ole liian myöhäistä jatkaa soittoharrastusta! 

 

Tarjoan laadukasta viulunsoiton yksityisopetusta aikuisille. Tunnit ovat jo viulunsoitosta kokemusta omaaville harrastajille - *huomaathan että tunnit eivät sovellu täysin aloittelijoille. 

Oletko soittanut lapsena ja haluaisit nyt jatkaa? Tai olet ehkä aloittanut aikuisena ja haluat panostaa soittoharrastukseen?

Nyt sinun on mahdollisuus tehdä musiikillisista unelmista totta ja jatkaa viulunsoittoa osaavan opettajan kanssa. Olen keskittynyt nimenomaan aikuisten opettamiseen. Pääset soittamaan omien tavoitteidesi mukaisesti ja huomaat edistyväsi teknisesti ja musikaalisesti. Tunneilla on myös turha pelätä vanhoja "musiikkiopistotraumoja" - olen rento ja kokenut opettaja, joka osaa vaatia asioita sinun tasosi ja kykyjesi mukaan. Viulun soittaminen ja musisointi tulisi olla motivoivaa ja miellyttävää!

​Voit opiskella tunneilla klassista musiikkia, irlantilaista musiikkia, poppia, rockia, jazzia, elokuvamusiikkia jne. Keskitymme myös tekniikkaan ja ilmaisuun. Voimme sisällyttää tunteihin myös musiikinteoriaa. 

viulunsoiton opettaja ja viulu
viulutunnit aikuisille

Myös yhtyeet tervetulleita!

Onko teillä esimerkiksi irkkumusiikin yhtye, jousikvartetti tai muu viulua hyödyntävä kokoonpano? Minulla on pitkä kokemus yhtyeiden ja kamarimusiikkin ohjaamisesta. Olen toiminut mm. Ahjolan irlantilaisen musiikin ryhmän opettajana 2018-2023, sekä Ahjolan jousien kapellimestarina 2023. 

 

Ota siis rohkeasti yhteyttä jos toivoisit apua yhteissoitossa, sovituksissa ym!

Opettaja
Lotta Marie

Olen alun perin Tampereelta kotoisin oleva esiintyvä taiteilija,  musiikkipedagogi ja musiikin maisteri. Olen saanut koulutukseni TAMK:sta, Sibelius-Akatemiasta ja MUT Cork School of Musicista (Irlanti). Musiikkiosaamiseni on monipuolista, ulottuen klassisesta musiikista kansanmusiikkiin, poppiin, jazziin ja kansainvälisiin show-produktioihin. Olen esiintynyt monissa maissa ja johtanut musiikillisia spektaakkeleita, kuten Gaelforce ja Women Of Ireland. Olen soittanut myös eri orkestereissa ja toiminut jousikvartetin ensiviulistina. Suomeen palasin 2018 ja esiinnyn täällä sekä sooloartistina sekä eturivin artistien yhtyeissä. 

Opetustyössäni korostan vahvan perustekniikan merkitystä sekä jokaisen oppilaan persoonan löytämistä. Yhdistän tavoitteellisen harjoittelun ja henkilökohtaisen lähestymistavan, asettaen päämäärät oppilaiden kykyjen mukaan.  

Olen myös vahva esiintymistaitojen opettaja. Opetan myös improvisaatiota, joka on arvokas työkalu musiikissa. 

viulisti lotta marie viulunsoiton opettaja
viulutunnit aikuisille etänä verkossa viulunsoiton opetus

Ilmoittautuminen & hinnat

Tunneille on paikkoja rajoitetusti. Ota yhteyttä ja sovitaan sinulle sopivasta paketista. Saat helpoiten yhteyden sähköpostilla lottamarieviolin@gmail.com. Kerro viestissä vähän itsestäsi ja soittotaustastasi.

Tunnin pituus on 40 minuuttia. Tunnin hinta on 50€. 

Lähiopetus tapahtuu Kangasalan Pikkolassa, joka on lukion vieressä, Kangasalan keskustan tuntumassa. Paikalle pääsee helposti myös julkisilla. 

Etäopetus tapahtuu Zoomissa. Saat tunnille linkin johon voit osallistua omalta tietokoneelta. 

Ota yhteyttä lottamarieviolin@gmail.com

bottom of page